Spre deosebire de industria autoturismelor, unde sunt investite periodic sume mari in dezvoltarea pentru masini cu o paleta cat mai variata de accesorii suplimentare cu ajutorul carora clientii sa is personalizeze achizitia facuta, in industria camioanelor producatorii de vehicule nu urmaresc intocmai aceeasi tendinta.

In cazul acestora, accentul cade mai mult pe fiabilitate si performante tehnice. Totusi, exista o industrie dedicata accesorizarii si personalizarii camioanelor, din varii motive. Accesoriile pentru camioane au ca principal scop sa ofere confort fiecarui sofer la volan. In acest mod, orice accesoriu care aduce un plus de confort are, in mod indirect, un impact pozitiv asupra sigurantei in trafic a soferilor de camion, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Majoritatea soferilor de camion isi personalizeaza vehiculul in functie de preferinte si de nevoi proprii. Insa, chiar si asa, mereu este cate ceva de imbunatatit, de reparat sau de adaugat. Iar in unele cazuri devine dificil de gasit anumite piese din cauza ca nu sunt in stocul magazinelor sau trebuie importate din alte tari si, uneori, dureaza prea mult timp pana ajung pe teritoriul tarii noastre.

O ingrijire optima a camionului presupune nu doar ingrijirea corespunzatoare a partii exterioare, ci atentia trebuie sa se indrepte si inspre partea interioara, deopotriva. In aceasta categorie sunt incluse piesele de camioane, componentele mecanice, precum si motorul sau caroseria. Accesoriile si piesele destinate camioanelor sunt multe la numar, iar in ultimii ani au aparut pe piata sute, chiar mii, de astfel de articole. Daca vreti sa ii oferiti camionului ingrijirea de care are nevoie pentru un confort sporit la drum, atunci trebuie sa stiti ca pe site-ul nostru gasiti un catalog piese camioane variat, din care sa alegeti piesele potrivite marcii si modelului de vehicul pe care il detineti.

Magazinul online potrivit fiecarei nevoi

Achizitia pieselor si accesoriilor pentru camioane nu este un proces usor, mai ales daca nu ati gasit un magazin care sa furnizeze toate produsele de care aveti nevoie. In ajutorul dumneavoastra venim noi, echipa Conagro Parts, si va punem la dispozitie o gama variata de produse destinate camioanelor si utilajelor de constructii, structurate in categorii binedefinite pentru a gasi cat mai usor articolul dorit. Puteti alege articole de interes, precum etrierele, diversi rulmenti, garnituri sau injectoare, insa lista nu se opreste aici.

Nu este nevoie decat sa va creati un cont de client in cativa pasi rapizi, adaugand datele dumneavoastra de contact, si puteti sa va comandati piese favorite cu doar cateva click-uri. De asemenea, contul de client va aduce anumite beneficii suplimentare, traduse in promotii sau reduceri, in functie de caz. De mentionat, totodata, este faptul ca produsele noastre vin insotite de garantie timp de doi ani.

De ce sa ne alegi pe noi ca furnizor de piese pentru camioane?

Mai intai de toate, trebuie sa mentionam faptul ca magazinul nostru este locul unde gasiti toate piesele de care aveti nevoie intr-un singur loc, cu doar cateva click-uri apasate. Daca, insa, nu gasiti piesa/piesele dorite pe stoc, va recomandam sa completati formularul pe care vi-l punem la dispozitie pe site-ul nostru oficial, iar noi vom face tot ce ne sta in putinta pentru a gasi produsul necesar si pentru a-l trimite catre dumneavoastra. Comanda este procesata rapid, iar livrarea se efectueaza intr-un timp scurt, rezonabil, indiferent de judetul din care plasati comanda.

Prin urmare, apelati cu incredere la noi, echipa Conagro Parts, daca aveti nevoie de piese pentru camioane sau utilaje de constructii, ce vin insotite de garantie pentru doi ani, precum si de recenzii pozitive din partea clientilor multumiti.