Daca esti antreprenor in domeniul agricol, stii foarte bine ca pentru o productie eficienta, ai nevoie de utilaje de calitate si functionale. Daca intervin defecte la masinariile pe care le detii, productia poate incetini. Ca sa poti efectua reparatiile cat mai repede, ai nevoie de un magazin care sa iti furnizeze rapid toate piesele de care ai nevoie, si de asemenea, de un atelier de reparatii unde sa fie remediate toate defectiunile.

La noi, gasesti piese auto pentru utilajele tale, dar foarte important, oferim si servicii de reparatie pentru motoare si pompe hidraulice.

Care sunt componentele unei pompe hidraulice?

 • Palete
 • Rotor
 • Inelul statorului
 • Angrenaje
 • Pistoane
 • Axe
 • Garnituri
 • Rulmenti
 • Supape de control

Cum iti dai seama ca s-a defectat pompa hidraulica a utilajului tau?

 1. Performanta scazuta

Aceste sisteme hidraulice ajuta la un control precis al fortei care trebuie exercitata de catre utilajele grele de construcție sau agricole, cum ar fi: excavatoarele, tractoarele, buldozerele. Daca observi ca utilajele au o performanta scazuta, ca bratele utilajului se misca lent si nu mai au aceeasi forta, inseamna ca s-ar putea sa fie ceva defect la sistemul hidraulic.

 1. Prezenta zgomotelor neobisnuite

Zgomotele neobisnuite sunt, intotdeauna, in cazul oricaror tipuri de vehicule, semne ca ceva nu functioneaza cum ar trebui. Nu te pricepi in acest domeniu al utilajelor? Cu siguranta, ti s-a intamplat, cel putin o data, sa auzi un zgomot neobisnuit la masina ta, care sa iti semnaleze ca ar trebui sa faci o vizita la service. Exact la fel se poate intampla si in cazul utilajelor de constructie sau agricole. Acorda atentie sunetelor din interiorul pompelor si vibratiilor neobisnuite.

 1. Scurgeri de fluide

Daca observi lichide in zona pompei hidraulice sau sub utilaj, s-ar putea sa ai pierderi de lichid si sa fie nevoie de completari. Dar, foarte important, trebuie sa mergi un la service auto, unde sa vezi cauza acestor scurgeri. Chiar daca o sa completezi cu lichid, daca sunt scurgeri, o sa fii nevoit sa verifici in mod continuu, iar in timp, scurgerile pot duce la defectiuni mult mai grave, care pot sa afecteze intreg sistemul de functionare al utilajului tau. Cauti reparatii pompe hidraulice tractoare? Poti sa apelezi la noi atunci cand ai defectiuni la nivelul motorului sau pompei hidraulice. Ne vom ocupa de inlocuirea pieselor defecte cu unele identice si va  vom furniza servicii de reparatie de calitate, ca sa va puteti relua activitatea.

Cum sa ai grija de pompa hidraulica a utilajului tau?

Incearca sa schimbi regulat fluidul hidraulic, pentru ca asa te vei asigura ca fluidul este curat, lucru ce o nu o sa permita o uzura prematura a pompei. De asemenea, este necesara schimbarea regulata a filtrelor.

Un alt lucru pe care il poti face pentru a preveni defectiunile la nivelul pompelor hidraulice, este sa folosesti piese de calitate, iar atunci cand o componenta se defecteaza, sa o inlocuiesti cu o piesa de acelasi fel. Evita sa te folosesti de piese de la alte utilaje. La noi gasesti piesele auto de care ai nevoie. Daca nu este in stoc ceea ce  cauti, poti solicita o oferta si ne vom ocupa intr-un timp foarte scurt sa te ajutam cu ce ai nevoie.

Acorda atentie acestor informatii si asigura-te ca utilajele tale functioneaza normal, ca sa poti avea parte de o productie crescuta.